Warsztaty kulinarne z Damianem Kordasem

Moje pierwsze warsztaty kulinarne z Damianem Kordasem. Dla niego też to był pierwszy raz...I było super! Trochę stresu, ale przede wszystko mnóstwo fantastycznej zabawy zaczynając od zebrania grupy, pisania przepisów, zakupów, kończąc na samych warsztatach. Staraliśmy się przekazać uczestnikom ciekawostki i nowe smaki i podobno się udało :) Wtedy też poczułam, że to mnie kręci i to chcę robić. Podobno zawsze miałam talent do przekazywania wiedzy, zdarzało się, że potrafiłam przekazać więcej wiedzy niż sama posiadałam, a to już mistrzostwo :D

W menu pojawiły się:

Śledziki w ziołach z kozim serkiem (Ja)

Śledziki korzenne ze śliwką (Damian)

Chinkali z kapustą i grzybami na coulis buraczanym (Ja)

Karp w migdałach (Damian)

Polędwiczka wieprzowa a'la Wellington (Damian)

Piernikowy fondant (Ja)

Było pysznie!

Strona którą odwiedzasz korzysta z plików cookies. Ustawienia dotyczące tych plików można zmienić w opcjach przeglądarki używanej do przeglądania Internetu.